Bodyfitness

I dag starter det igjen!

Jeg har en knapp i motivasjonsdelen av hodet mitt som heter av/på knappen.

Denne knappen er av det gode gammeldagse slaget; har ingen mulighet for å dimme…

Når jeg slår på den knappen så er jeg VIRKELIG på. Den knappen ble slått på i dag tidlig kl 06:00 igjen.

IMG_6569
Resultatet sist gang motivasjonsknappen var slått på.

Nå høres det ut som jeg har vært AV siden konkurransene i vår, men håper virkelig at dere har fått med dere at det absolutt ikke stemmer ikke :)

Jeg har siden dag 1 etter siste konkurranse i april gått på matplan og treningsopplegg. Målet har vært og er fremdeles å gi kroppen mest mulig overskudd i form av energi (næring), og å bygge mest mulig muskler. Den reisen pågår i høyeste grad fremdeles.

Det jeg skal ta bort fra i dag av er det jeg har tillatt meg å spise av det jeg har hatt lyst på I TILLEGG til det som står på matplanen. Altså, nå er det slutt! Ingen ekstra frukt, ingen smakebiter av hjemmebakst, ingen småkjeks fra møtefatet på jobben, ingen sjokoladebit mitt i uka…..

Fra i dag av er det tilbake til «tre ting som gjelder»:

1. Holde meg til matplanen og bare den. Alt annet av lyster får vente til lørdager etter kl 18.

2. Få cardiotreningen tilbake i struktur.

3. Fortsette den gode målrettet jobbingen med gode styrketreninger for muskelvekst.

Unknown

Så mitt svar til alle dere som spør hva jeg gjør for å motivere meg er: Jeg innstallerer en motivasjonsknapp og slår den på!

Og kanskje det viktigste: Dette er en knapp som bare virker om det er MEG SELV som slår den av eller på.

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *