Mat

I konfirmasjon på diett

Da jeg startet onseason gav jeg coach klar beskjed om at han måtte ta høyde for 2 happenings som innebar at jeg ville ha cheatday. Den ene var nå i helgen, nemlig konfirmasjon til sønnen til gode venner.

Ikke snakk om jeg drar i konfirmasjon med matboks, eller der jeg ikke skal smake av det som blir servert. Er IKKE konfirmasjoner som velter lasset for å si det slik! For meg hadde det vært totalt ikke akseptabelt og uhøflig å ikke spise det som ble servert, eller smake på kakene. Bursdagsselskaper er en ting, men konfirmasjon har man bare en av i livet. På en slik dag ville jeg på ingen måte ha risikert at mine matbokser eller at jeg ikke spiste det som ble servert skulle ta oppmerksomheten rundt bordet.

Da det ble servert koldtbord med masse deilige proteiner i form av rent kjøtt og sjømat var det ikke noe problem å spise godt, men likevel innafor. En reser som jeg vet akkurat hvor mange gram reker det er i en spisesje for å si det slik ;) Det gjorde det enkelt å beregne slik at jeg hadde kontroll uten at noen reagerte. Tallerkenen min var mer enn full for å si det slik :)

Kakebordet var det litt verre med, for her kan man bare glemme å telle kcal – det er jo heller ikke poenget. Så jeg begrenset meg, men tok nok til at jeg følte meg mer enn happy nok.

Jeg bikket nok dagens kcal mengde, men det får så være. Da skal jeg heller jobbe litt ekstra på om det så må til.

Viktig å ha balanse selv om man skal på scenen om noen få måneder i verdens minste bikini :)

Super kjekt med selskap og ikke minst ha på seg noe annet enn treningsklær og jeans :)
Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *