Fritid

Imens jeg venter :)

Sitter rett opp og ned og bare ser ut på den flotte utsikten vår mot golfbanen. Trodde jeg skulle få solt meg litt i dag, men solen og skyene klarer ikke bestemme seg helt hvem av de som skal vinne. Vinden er i tillegg «Bergen kald».

Venter på min bedre halvdel som har vært på forretningssreise. Vi har 20 års bryllupsdag i dag, så  noe må vi jo finne på sammen selv om trening står høyt opp på må listen vår i kveld. Slik er det når begge skal være med på konkurranser i nærmeste fremtid. Men vi koser jo oss med det også <3

image
Slik går alkoholfritt bryllup på Sunnmøre føre seg ;) Århundrets kodak moment :)

image image image

Jeg har også halt ut ventetiden (som jeg brurde ha brukt til å rydde ;) med å titte i bryllupsalbumet vårt. En herlig dag som jeg husker som om det var i går.  Nytt treningstøy har jeg også prøvt. Jeg fallt helt pladask. Spesielt genseren var av deiligste kvalitet og passform, og kommer til å bli en favoritt kjenner jeg. image image image image

Men nå hører jeg taxien komme – så da må jeg gjøre meg klar til en sprek bamseklem fra verden beste for meg <3

Del dette;

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *