Trening

Intervaller – gøy og effektivt!

I dag hadde jeg bare 30 minutt til rådighet til trening. Da er det en ting som gjelder, og det er intervalltrening.

Intervaller er effektivt både når det gjelder tid og utbytte av treningen. Sprintintervaller i bakke er supert for den som ønsker å beholde muskelmasse, samtidig som man vil oppnå effektiv forbrenning. Min tid som milsluker er definitivt over.

image

Huset vårt er plassert i bunnen mellom to bakker. – Et perfekt utgangspunkt. Jeg løper så raskt jeg kan opp den ene bakken, og går ned.

image

Så løper jeg så raskt jeg kan opp neste bakke, og går eller småløper ned igjen. Hunden vår Lilli er alltid veldig gjerne med :) Slik holder vi på i 30 min.

image

 

image

Jeg prøver å variere stegene oppover bakken med høye kneløft, lengdehopp, skigangehopp, og dype knebøy. Bare prøv! Skal love deg at du blir fort hekta, og kommer raskt i god form om du legger denne type trening inn et par-tre ganger i uka.

image

image

Etter en slik økt er det deilig å kunne plukke seg et eple direkte fra treet, og gjøre seg klar til storinnrykk av tilreisende familie <3

 

 

Del dette;

2 Comments

  • Lisbeth

    Kom gjerne med tips om hvilke øvelser en kan Gjøre hjemme i stuen etter små barn er lagt:) Sier det igjen, blir så inspirert av deg!:)

    • evytherese

      Det skal jeg gjøre! I mellomtiden anbefaler jeg deg å skaffe deg et hoppetau – supert til hjemmetrening, Lisbeth. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *