Motivasjon

Ja takk begge deler :)

Etter lang tid utan mine powerwalks i lunsjen, eller i form av morgencardio, innså jeg i dag hvor høyt jeg har savnet dette. Man kan si hva man vil, men ingen helsestudio slår følelsen man har etter en frisk og rask tur ute!image

På grunn av en kombinasjon av ny hverdag med ny jobb og rutiner, og ikke minst for mest mulig fokus på muskelvekst har jeg nå vært en lang periode uten. Ikke helt da, jeg har jo trappeintervallene mine som foregår ute, og enkelte søndagsturer med familien. Men mener denne powerwalken jeg bruker å ha med en gang jeg våkner før frokost, eller den raske turen i lunsjen der jeg får klarnet hodet og ristet litt løst på «kontorrotte kroppen»image

Men i dag, som et avbrekk i en lang arbeidsdag, tok jeg meg en rask herlig tur. Dere kan se film fra den på Snap kontoen min Fitnessfrue.no. Var rett og slett befriende herlig, for kropp og sjel. Så nydelig terreng!

I morgen blir det derfor ny tur. Ingen tvil! Så ja takk begge deler :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *