Motivasjon,  Trening

Jeg fløy!

Noe så digg. Hodet er jammen noe rare greier :)

Som mitt hode og hvordan det responderer på musikk.

I dag. Fast bestemt på at det skulle løpes intervaller i 20 min på møllen i dag. Jeg bestemte meg for at det skulle skje før styrketreningen slik at jeg var sikker på at det ble gjort. Null tro på egen vilje og kondisjon med andre ord – hehe :)

Og jeg fløy. Ikke etter gammel standard, men nesten. Og noe så deilig!

En selfie under benpressen for å dokumentere at jeg svetter – ser du? Hehe – jeg kan være så sliten at jeg spyr, men svette? Nei….

Det gav meg ett så etterlengtet kick at jeg bestemte meg for å ikke se på styrkeprogrammet, men rett og slett ta en Evy økt utenfor det planlagte. Den økten bestod av mye 5×10 reps med fokus på ben og rumpe øvelser. Gående utfall, liggende leg curl, benpress for å nevne noen.

Tok endatil sit ups – ikke gjort det på måneder. Har ikke så mye troen på behovet for det så mye mage det trenes i de andre øvelsene jeg gjør, men innimellom er det greit :)

Huff, høres ut som jeg ikke trener, noe jeg absolutt gjør. Så og si hver dag, men denne kicken trengte jeg.

Og tilbake til musikken. Jeg elsker house musikk. Og med det dundrende i øret, kom smilet frem og energien føk til topps.

Tiden fløy. Jeg fløy. Og musklene koser seg nå her jeg ligger i sofaen.

Gleder meg til økten i morgen som skal starte på samme måte OG med Paul van Dyk på øret :)

Lykkelig og fint ferdig <3

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *