Bodyfitness

Jeg har knekt koden!

Dere kjenner nok til følelsen av å så inderlig vite hva som er best for en, men som man av en eller annen merkelig grunn ikke tar tak i likevel? Så, tar man  endelig tak i det, og lykkes. Umdiddelbart, som man visste, så gjør det underverker, og man fatter da ikke hvorfor man har utsatt det så lenge!

Slik har det vært med meg og søvn. Har blitt alt for lite søvn på meg over lang tid – flere år – men ENDELIG har jeg knekt sove koden. Nå er det hele 7 timer på meg på puten hver natt. Slik har det vært en god periode nå. Deilig!

Slik får man ekstra energi av. Selv om jeg har nok av det fra før, gir det meg det gode ekstra både på jobb og trening, og jeg våkner om morgenen og føler meg uthvilt og pigg!

image

sumo

Slikt blir det supre treningsdager av:

  • morgencardio før frokost 60 min
  • styrketrening
    • sumomarkløft, liggende legcurl, strake markløft, sittende roing, fronthev og sidehev
  • powerwalk 50 min – litt ekstra bonus for å bli kvitt julebordet i går

picks

Straks lørdagskveld! Skal ligge strak ut i sofaen, og bla i titalls magasiner som fremdeles ligger der og venter på meg med plastet på :)

Men først litt husarbeid. Er jo mamma også, og må jo dulle litt <3

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *