Bodyfitness,  Trening

Kinderegg innlegg :)

I går hadde jeg min første treningsfrie dag på evigheter. What`s up?

image
Fra dagens lunsjcardio – nydelig vær i Bergen fortiden!

Har virkelig følt meg skikkelig tett i bihulene og snufsen denne uken. Jeg har likevel klart å komme meg på trening de fleste dagene, men i går måtte jeg rett og slett kaste inn håndkledet. Sofaen ble derfor min oppholdsplass etter jobb og matlaging. Eller – en 30 minutters kjærestetur under stjernehimmelen ble det, men det kaller jeg ikke trening :)

image
Elsker denne blandingen av bringebær, blåbær, mandler, mager kesam og litt skyr <3

image

Følte meg så pass bedre i dag at jeg tuslett meg avgårde til SATS før jobb. Det angrer jeg IKKE på, for det ble en super benøkt.

Hjelpe meg for en effekt en hviledag gir! Følte meg «supersterk» (ut fra egen målestokk vel og merke ;), og brukte forrige ukes maksbelatsning på øvelsene som oppvarmingsvekt! Hva har skjedd? Får bare håpe det ikke var ett blaff :)

image
Glimt fra oppvarmingsettet. Tips: litt pysette som meg og stoler ikke helt på at du klarer det? Sett en kasse under rumpa så kan du sette deg rett ned om det ikke skulle gå :)

image

Min økt i dag:

 • Knebøy
 • Bulgarske utfall
 • Strake markløft
 • Gående utfall
 • Liggende legg extension
 • En leggøvelse

Etter jobb ble det 30 min med intervaller på mølla – I did it again :)

Del dette;

2 kommentarer

 • siren

  Lurt med kasse under rumpa på knebøy :-) Opplevde for første gang denne uken at jeg ikke kom meg opp på siste repetisjonen, men heldigvis hadde jeg en venninne med meg som hjalp meg opp ;-)
  Men hva gjør du med stangen etter du har satt deg ned? Slipper du den ned bak?

  • evytherese

   Hei Siren, nå har det heldigvis ikke vært nødvendig å sette meg ned mer en et par ganger – og da har min mann eller noen andre i nærheten kommet til umiddelbart :) Å holde den til du får hjelp er ikke så vanskelig. Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *