Bodyfitness

Klar, ferdig ONSEASON!

Hjertet koker, energien bruser, gleden lyser av meg, våren er kommet og jeg er ONSEASON! Klarer jo ikke legge fra meg denne sporten helt ennå. Hvem skulle tro det da jeg startet for 4 år siden?

Jeg har egentlig bestemt meg for lenge siden, men det skal likevel formaliseres litt mellom meg og coach.  I dag hadde vi oss et møte om det.

I denne bransjen blir man egentlig aldri stor nok eller bra nok, så til lenger man jobber mellom konkurransene med bygging til bedre er det. Så slik sett kan man mer enn gjerne jobbe både 1, 2 og flere år mellom konkurransene. Nå har jeg holdt igjen lenger enn noen gang, slik at det blir 1,5 år mellom konkurransen og sist. Jeg har bygget godt, og hatt super utvikling selv om alt alltid selvsagt kan bli bedre. Jeg vet også at jeg ikke akkurat blir yngre, og jeg må jobbe mer og mer for gode nok resultater. DERFOR føler jeg at timingen er riktig nå for en ny runde. Kjenner også ikke minst at jeg trenger det energi kicket som onseason gir meg. Jeg elsker utfordringer, og det å pushe meg selv. Dette er jo også en livsstil – ikke minst.

SÅ, i dag gav coach tommel opp for at vi satser sammen til høsten. Noe jeg er super glad for da han uten tvil er den riktig coachen for meg – ikke minst ut fra hans kostholdsfilosofi. Her kan jeg egentlig spise det jeg vil så lenge makroene er riktig fordelt. Hans måte å sette opp treningene på er også meget effektivt for min utvikling, selv om jeg så klart skulle tenkt meg litt mer sånn jenteøvelser enn det han legger opp til ;) Men som han sier det; hvorfor? Du spør jo etter maks effekt. Han har så rett så rett. Og det er vel akkurat det en sta og selvmotivert type som meg også trenger innimellom; en som bestemmer og tar ansvar for den beste oppskriften for meg.

Jeg er i alle fall klar til å jobbe hardt og godt fremover – som jeg alltid har gjort.

Jeg elsker reisen frem til scenen.

Og scenen er jo for meg som julaften, bursdag og nyttårsaften på en gang <3

Bye bye offseason rumpe ;)
Deal!
Heldige meg! Med coach Fredrik Sund
Del dette;

2 Comments

  • Vegard Huus-Iversen

    Jeg heier på deg! Ble veldig inspirert av deg idag, så jeg henger meg på til 15 september målet. Takk for at du er den du er Evy…. veldig positiv jente!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *