Bodyfitness

Litt mer fra dag 2 :)

Tiden går fort når man har zombie hode og mye godt lag gitt :)

Tur, mat, avslapping, dusjing og barbering, poseringstrening, mat, spraytan, mat, vin…. Yepp du las riktig :) Drakk siste dråpe vann før konkurransen kl 15 i dag. Ett glass vin gjør vist susen for å tømme kroppen for de siste dråper i kroppen :) Godt var det uansett :)

image
Frysepinnen :)
image
Siste halvliteren – minimum 24 timer til neste drikke mulighet….
image
Living in a matboks :)
image
I alle kriker og kroker :) Ikke et dun skal være igjen for at fargen skal sitte perfekt.
image
Slik står vi, på rekke og rad til tørk, begge kjønn om en annen. Ingen kan være sjenerte her.
image
Biffsnadder og vin – med tan fingermerker på kanten :)

Så nå ligger jeg her og koser meg med alle super hyggelige hilsener fra dere. De varmer mer enn dere nok aner – tusen hjertelig takk <3

Lyset må slukkes, så sier god natt – I morgen er den store dagen her. Endelig. Jeg er usikker på når og om jeg får tid til å blogge, men uansett ikke før jeg har komme meg hjem sent I morgen kveld.

Dere kan følge meg på scenen live via web her. Jeg skal etter programmet til pers ca kl 1330. Håper dere heier og hyler fra der dere er :)

Gleder meg vilt! :)

 

 

 

Del dette;

4 kommentarer

  • Linda. M.

    Åååå kl 13.30! Da bynne jeg på jobb, farsken da! Men skal nå prøve å gløtte innom, de minuttene bussen står stille. Masse lykke til, krysser fingrer, bein og alt som krysses kan… hoho. Stor klemz :)

  • Lene H

    Så deg nettopp på livestream, og for ei solstråle! Du var rett og slett nydelig, og utstrålingen var magisk <3 som du selv har sagt er du allerede en vinner av din egen drøm, og det kommer så godt frem på utsiden. Godt jobba Evy !

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *