Motivasjon,  Trening

Løpe Evy vs styrke Evy

Sitter i sofaen med iPad`en og blar i bilder fra ulike treningsøkter flere år bak i tid. Må en tur ut i kulda for litt cardio, men tar meg 10 minutter først. I dag trener jeg ikke fordi jeg har så inderlig lyst, men fordi jeg rett og slett er en maskin. Heldigvis, på slike dager som dette. Selv bikkja snorker på puta si, og har ikke sett på meg med bedende blikk en eneste gang i dag :)

image

Før jeg begynte med fitness trente jeg også mye. Hovedfokuset var da løping, og jeg løp mellom 7-12 mil i uka + 2-3 økter med styrketrening. Kostholdet var sunt og variert, og bestod mye av det samme jeg spiser nå. Men jeg spiste alt for lite i forhold til treningsmengde, ikke så planlagt og ofte. Helgekosen strakk seg gjerne til å gjelde både fredag og lørdag. Snop har alltid vært min store last.

image
Happy etter å ha fullført første treningsøkt i marathon lengde :)

Jeg forstod ikke, og irriterte meg sykt over, hvorfor jeg ikke fikk de visuelle resultatene jeg mente jeg burde ha i forhold til treningsmengde og kosthold. Veiledningen og systematikken fra coach viste meg vei, og resultatene taler for seg selv.

image
Magen til løpe Evy vs fitness Evy ….

Hva som passer for en og må til for at man skal få den fysikken man ønsker er jo individuelt, og også genetisk betinget. – Hva man synest er pent og ikke pent vil også spille inn. Det er iallefall ikke tvil om hva som er det rette for meg.

Selv om jeg savner mine langdistanseløp på 2-3 mil, og ser frem til å kunne gjøre det igjen når konkurransene til våren er over, så kommer jeg aldri til å la det gå på bekostning av styrketreningen.

Kostopplegget jeg følger nå har kommet for å bli – fitnesskonkurranser eller ikke.

IMG_2325

Så opplever du at du ikke får de resultatene du ønsker tross mye trening og godt kosthold? Ta en runde med en dyktig fagperson som kan hjelpe deg,  gjennomgå både trening og kost, og slik vise deg vei.

Min og min families livsstil har kommet for å bli – i alle fall så lenge det handler om å kunne gjøre prioriteringer.

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *