Fritid

Løping styrker

Nydelig sommerkveld i Bergen på eldstemann sin siste dag boende hjemme. Heldigvis er det til mors favoritt by han skal til der utdanning venter. Med vitnemålet fullt av skinnende gode karakterer, og enda bedre vett rundt kosthold og livsstil enn sin mor, vil han klare seg mer enn godt nok. Likevel er det rart med det. De vil jo alltid være mors lillegutter :)

image
Mammaheie epoken ved bassengkanten er nå et herlig minne.

Det er savnet etter å ha han rundt meg jeg kommer til å kjenne på, ikke redsel eller det at han skal flytte i seg selv. For å følge drømmene sine er viktig, og gutta kommer aldri til å oppleve at jeg ikke heier.

For å styrke mamma hjertet, for å klare å holde ryggen rak og smilet på plass, ble det en god trening i ettermiddag. Trening gjør underverker for det meste, og ikke minst løping har en herlig positiv effekt på meg. Har jeg en dårlig dag blir tankene lettere og lettere, og humøret stigende. På de gode dagene, som det heldigvis er mest av, flyr jeg jo etter 20 minutter på møllen :)

imageSå det er ikke det at jeg har mer energi og overskudd enn de fleste andre som gjør at jeg bruker så mye tid trening, men treningen GIR meg enda mer energi enn jeg allerede har.

Slik blir det pluss av :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *