Mat

Lunsjtips til å nytes!

Klarer dere et mattips til før dere legger dere? :)Ble ikke så lekre bilder her nå, men jeg må bare dele dette nydelige måltidet med dere!

Innså i dag tidlig at jeg hadde glemt å kokt meg opp torsk/ris ++ og måtte finne på noe lunsjer i full fart der og da. Det endte blant annet med denne super enkle varianten, som viste seg å bli noe av det beste jeg har kost meg med på lenge.image image

Jeg fant en krukke med tett lokk. I den puttet jeg:

 • 1 dl havregryn
 • 1 dl melk
 • 1 dl mager kesam
 • Litt jordbær og blåbær
 • 1 ts honning

Dette satte jeg i kjøleskapet med en gang jeg kom på jobben. 7 timer senere fant jeg den frem igjen, og rørte godt rundt. Simsalabim så fikk jeg nydelig grøt. Man trenger nok ikke vente i 7 timer, men i 3-4 timer anbefaler jeg. image

Dette var rett og slett så digg at jeg kommer til å lage meg det igjen i helgen.

Nå er det Jon Blund next på meg her. Etter 12 timer på jobben er jeg helt kake i hodet, men måtte bare dele dette måltidet med dere før snorkingen min fyller rommet ;) Kan jo ikke holde på godisene for meg selv :)

Del dette;

2 kommentarer

 • Stine

  knallgod?alle likte den:) jeg hadde bare mager vaniljekesam, men det var jo bare deilig?ny favoritt???

  • evytherese

   Hei Stine, så kjekt med slike tilbakemeldinger! Vaniljekesam er jo digg da :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *