Bodyfitness

Lyst på min favoritt?

Da har jeg trukket ut en av dere som får toppen. Vedkommende har fått ilsendt en mail fra meg. Tusen takk for at dere følger bloggen min! :)

Jeg har lyst til å gi en av dere som går inn på bloggen min, uten at jeg har postet dette på Facebook, blogglisten eller andre sosiale medier, min favoritt treningstopp :)image

Har en hvit av denne (ubrukt selvsagt;) liggende klar, pent innpakket og som venter på en eier :)

Alt jeg ber deg gjøre er å skrive størrelsen din i kommentarfeltet under innlegget, og fortelle meg om din drøm som du har for deg selv.image

Jeg tar kontakt med den heldige ved å svare på kommentaren din fredag 14. august :)

På forhånd tusen takk for at du følger meg :) Det motiverer meg veldig! <3

Del dette;

18 Comments

 • Birte

  Strl small. Jeg drømmer om å klare 80 kg på 5×5 i knebøy innen er halvt år:-)

 • Eilind

  Str s, nettopp klart dips og nå er neste mål chins alene – i tillegg er det langsiktige målet å løpe halvmaraton på to timer!

 • Lill

  str M
  Mitt mål er helt klart å klare pullups uten strikk. Er en elsk-hat øvelse, og virker uoppnåelig nå. Men jeg SKAL klare det??

 • Anne Gerd Nemeth

  Strl Small. Jeg har mange mål og drømmer her i livet selv om jeg «bare» er 18år gammel. Innen styrke er ett av målene å klare 10 pullups! Jeg driver aktivt med sprangridning, så der er målet å starte 140cm. (Selv om det kanskje ikke sier deg så mye :P) Den aller største drømmen er å kunne balansere skole, ridning, kosthold og trening slik at jeg rett og slett kan bli 100% fornøyd med meg selv. Digger bloggen og livsstilen din btw!

 • Solveig

  Utrolig fin topp! Bruker str S eller M :)
  Jeg driver med crossfit og styrketrening, og min drøm er å på et tidspunkt konkurrere i crossfit. Det aller største hadde vært internasjonalt! Sikter mot stjernene :D
  Du har en utrolig inspirerende blogg! Imponert over alt du klarer!!
  Klem fra Solveig :)

 • mari

  Str M. Skal bygge opp kroppen etter år med anoreksi! Vil veldig gjerne klare en pullup eller to-tre i løpet av høsten:)

 • Ingunn

  Str S. Drømmer om å bli så tøff at jeg driter i hva andre mener om min livsstil, min kropp, mitt kosthold etc. Dvs at jeg til eksempel ikke gruer meg til å takke nei til kaker, øl og snop i diverse sammenhenger.. Og så drømmer jeg om større triceps og strammere glutes. :) Det siste blir nok det letteste. Det kontrollerer man jo i større grad selv. ;-) Heier på deg!! :)

 • Heidi

  Jeg drømmer om en fin kropp selvom jeg har fått 3 barn og fylt 40 for noen år siden. Foreløpig tenker jeg str M passer bra :) Fortsett å inspirere!!!

 • Karina

  Str. S. Drømmer om å gutse på som deg og bli den beste utgaven av meg selv innen jeg er 40 år :) Har trent dedikert i flere år, men er nå klar for å gjøre det lille ekstra som må til, for meg selv og ingen andre :)

 • Siren

  Str S. Min drøm er å løpe maraton på under 4 timer. Har løpt halvmaraton en del ganger, men den doble distansen virker litt mer uoppnåelig. Men det er bare å trene og kjøre på ;-)

 • Karina

  Str. S. Drømmer om å gi alt og bli den beste versjonen av meg selv innen jeg er 40 år (Har tre år å nå målet på). Har i flere år trent dedikert og kontinuerlig, men føler tiden nå er inne for å gi det lille ekstra som må til for å komme dit JEG vil. Dette er noe jeg ønsker å gjøre for meg selv og ingen andre, så får andre mene hva de måtte mene om det ;) Du er til stor inspirasjon og et forbilde :) Takk for en super blogg :)

 • Natalie Nesset

  Jeg bruker M og S da jeg vipper litt mellom de. Mitt største ønske er å en gang vise alle som ikke tror på at jeg kan se fit ut, at jeg KAN! Har siden jeg var liten vert lubben og usikker på meg selv. Jeg ønsker å stille i bikini fitness i 2017 da jeg har veid 80kg og er på vei nedover (har landet på -10kg allerede men :P) jeg skulle gjerne vunnet den råstilige toppen :)

 • Monica

  Størrelse small (medium om den er liten i str) Mitt mål var å bli like rå som deg da jeg fylte 40. Godt i gang kom prolapsen. Jobber meg mot et nytt mål 41 år nå.

 • evytherese

  Da har jeg valgt ut en som får toppen :) Vedkommende har fått en mail. Tusen takk til dere alle sammen for at dere følger bloggen min! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *