Bodyfitness

Lyst på økt for ben og rumpe?

Siggen ville bli med på trening i dag!!! Yeah – ikke ofte han orker å bli med sin Fitnessfrue. Han liker å trene helt andre ting, men i dag ville han bli med. Me like selv om jeg innrømmer gjerne at jeg blir litt stresset av det, fordi mine treninger tar tid og han blir fortere ferdig. Så begynner jeg å føle på at han blir lei, og da blir jeg stresset MEN i dag hadde han full ro gitt ;) Fikk enda mer selskap da hjertevenn Lisbeth kom fra offshore, og banket på vinduet. Ble så glad! Så da var vi plutselig en helg gjeng der på Bergen Fitness, coach og kompis PC også. Me lik! Blir så glad med så mye gode og herlige mennesker rundt meg. imageDagens økt for ben og rumpe:

  • Knebøy 4×10
  • Rumenske markløft 4×10
  • Benpress 3×15+ 3 restpauser på siste sett
  • Sittende leg curl 3 x15
  •  Leg Extensions 3×15

Så sirkeltrening med max antall runder innen 15 min med følgende øvelser:

  • Strakemarkløft med kettle bells x 15
  • Goblet squat x 10
  • Gående utfall 16 steg

Etterpå kledde vi godt på oss og gikk oss en 30 minutters tur og tok igjen litt jenteprat.

Nå ligger jeg i sengen og følger med på bilder og trackingen fra Expedition Amundsen, verdens hardeste skiløp,  der junior er med sammen med en kompis. Sammen utgjør de Dalo Oen Experience teamet. Lurer på hva taktikken deres er. Skal bli spennende å se. Håper jeg får sove i natt ;)

 

Del dette;

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *