Mat

Må bare prøves!

Tirsdagskveld, ferdig med dagens treningsøkter og litt sugen på noe digg. Slik blir det smoothie av!
image

Denne ble så digg at øynenen gikk rundt hos ungdommen i huset da de fikk smake, og jeg ble kommandert til å lage til de også :) En lur måte å få i kidsa (og for andre kresne) sunne grønnsaker på med andre ord! Ja, du høre riktig – det er grønnsaker i denne!

Til ett glass til meg selv brukte jeg:

image

 • 50 gr spinat
 • 150 gr mager naturell kesam
 • 0,5 dl vann (knuste isbiter kan også brukes)
 • 1 banan

Fres spinat og banan i blender.

image image

Ha i kesam og vann, og bland godt.

image

Hmmmm, denne må jeg nok lage meg etter treningen i morgen også.

imageEr fare for at jeg kommer til å trene styrke om kvelden nå en periode bare for å kunne lage meg denne herligheten (spiser bare banan etter trening og kesam til kvelds :)

Del dette;

4 kommentarer

  • evytherese

   Hei Øyvind, vist du har smoothiemaskin/blender eller stavmikser kutter du spinatbladene, gjerne sammen med bananen. Jeg har smoothiemaskin med funksjon som knuser isbiter. Jeg bruker den samme funksjonen når jeg kutter spinatbladene. Håper det ble bedre forklart! :) Hilsen Evy Therese

  • evytherese

   Hei Emilie, der hørtes godt ut! De skal jeg huske når jeg får spise annen frukt enn banan igjen :) Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *