Bodyfitness

Man kan ikke få både pupper og lår :)

Et innlegg mest for jenter ;)

I går jublet jeg litt – eller i 5 minutter. Mine favoritt treningstopper passet igjen. Det betyr at fettet begynner å forsvinne, som er bra med tanken på sceneformen som skal komme sakte men sikkert. Men når det kommer til pupper er det jo ikke akkurat gode nyheter :)

Helt ærlig: en ting er å legge på seg muskler og redusere fett på de rette stedene. En annen er å gå ned 3 BH størrelser på 2 mnd. Jabadabadu….. Men men – man kan ikke få både pupper og lår :)

Dette er nok medaljens baksiden for noen med denne sporten, og nok grunnen til at noen velger plastisk kirurgi for å kompensere. Personlig putter jeg denne konsekvensen i kategorien: man kan ikke få både i pose og sekk. Jeg er lykkelig og glad i den kroppen jeg har. At den er frisk og sunn er det viktigste for meg.

I dag har det gått mye tid med på trening, men det er en av mine favorittdager på treningsprogrammet.

hiptrust

reimer

reimer2

biceps

biceps 3  biceps2

biceps 5

I kveld tenkte vi å ta oss en tur på julekonsert for å få litt mer stemning. Snøen som kom i går kveld var borte vekk da vi våknet i dag :(

Helgen har gått alt for fort, men nå kan jeg begynne nedtellingen til juleferien som begynner neste mandag. Joho! :)

Lurer på om det går ann å lage julegløgg uten sukker jeg? Hmmmm, må visst ha meg en tur på kjøkkenet og prøve :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *