Motivasjon

Mannen bak Fitnessfrue

I dag synes jeg vi skal gi de som står oss nærmest, som gir oss mulighet til oppnå drømmene våre , litt ekstra kredd! :)

image

Å være gift med undertegnede krever en god porsjon fleksibilitet, tolmodighet, standhaftighet, evne til å holde meg i øret, være 100% tilstede når det stormer med uendelig kjærlighet, gi meg et spark bak når jeg mister troen, sette grenser, være rolig som en motvekt til min utømmelige energi,være glad i å diskutere, elske å være aktiv, sterkt delaktig i hverdagssysler rundt familien og ikke minst raus. Om ikke det var nok må han være åpen for å «tenke utenfor boksen», og gjøre det som er riktig for oss selv om det ikke alltid er A4.

image

Jeg vil derfor vie min kjære bedre halvdel litt oppmerksomhet for å være alt dette for meg, selv om han nok ikke blir så veeeldig glad for å bli ført frem i offentligheten på denne måten :) Men det er straffen han får for å være den perfekte støttespiller, og han er jo ikke ukjent med mine overraskelser og utspill :)

IMG_5931

Det hjelper nok på at han har solid idrettsfaglig bakgrunn, vært igjennom noen helvetesuker i Forsvaret, og lang ledererfaring. For jeg er jo en mangfoldig dame som krever sin mann :)

Å kunne følge drømmen min hadde ikke vært mulig om det ikke var 100% aksept på hjemmefronten. Men heldigvis er vi enige om at selv om man er gift, og har forpliktelser, så skal man ha lov til å sette egne personlige mål, og jobbe for de. – Også om de kan være litt egosentriske. Man lever jo bare ett liv selv om man er i et forhold.

IMG_6896

Så tusen millioner takk for at du gir meg rom, og mulighet til å følge min drøm. Jeg er evig takknemlig. <3

IMG_3405

Del dette;

2 Comments

  • Birte

    Kjekt når våre kjære heier oss frem uansett nivå. Sigbjørn er jo en sikker solstråle. Klemmer til dere fra oss i Schladming i sol fra blå himmel. Birte

    • evytherese

      YES Birte, in good times and bad times – var det ikke det man lovte en gang? :) Må dere kose dere på ski og nyte. En av de aktivitetene jeg dessverre har nedprioritert nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *