Mat

Mat på ferie som gir positiv formsjekk!

Lørdag var det formsjekk. Kommer ikke utenom det selv om jeg er på ferie. Vekt fikk jeg ikke rapportert, men cm mål er jo ikke noe problem å få sjekket. Og jammen var det positivt! Er nok alle skrittene det blir på meg når jeg har fridager.

Men en minst like viktig, og nok den viktigste grunnen ligger nok i kosten. For det er ikke noe problem å holde som ønsket selv om man spiser ute. Se bare her:

Er jeg på restaurant bestiller jeg gjerne sashimi, eller enkle salater med avokado og reker. Eller miksende salater med all verdens grønnsaker, der jeg ber om ett par egg til,  eller som her; enkel rett med avoado og reker. Deilig lunsj.

Frokosten holder jeg på som hjemme – blir jo aldri lei og gir en energisk start på ferien!

Når man velger å bo i leilighet sikrer jo man at man kan kokkelere selv også. Det ble nok av deilige proteinrike middager etter late dager på stranden. Slik blir kveldene brukt til å se seg litt rundt i stedet for å bare sitte på restauranter når bena har godt av å strekke på seg etter en dag liggende på solsengen.

Selv om kaffe og en liten espresso gjør underverker for energien så er det uansett viktig å få i seg nok vann – om man er i varmen eller ikke.

Alt i alt er det kosthold som er en del av min livsstil. Diett eller ikke. Og man tar vel ikke ferie fra en livsstil? Eller? :)

Del dette;

3 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *