Motivasjon

Mat på kurs og slikt

I dag har jeg vært på heldagssamling med jobben, og med i vesken hadde jeg med min matboks. Selv om jeg ikke er i oppkjøring til konkurranse  (ikke i matveien iallefall) så liker jeg likevel å holde meg til de gode og sunne rutinene. Jeg har derfor med meg matboksen som vanlig i vesken, men ser det ann om jeg spiser av den eller det som blir servert.

Av og til er det jo stående buffet, og da er det like greit å spise av sitt eget synes jeg. Er det mer bordsete og servering synest jeg det er best sosialt sett å spise som de andre. Men litt kommer det an på hva som blir servert. Så ærlig skal jeg være :) 20150907_142454Er ikke alltid like enkelt dette, men uansett er det mengden man spiser det kommer an på. Offseason har jeg på ingen måte skade av å spise annen mat enn den jeg foretrekker å lage til meg selv. Er jo ikke helt koko :)

Løsningen min er ofte å spise mindre av det som blir servert, og forsyne meg fra egen matboks, og/eller frukt og grønnsaker i pausene iløpet av dagen. Da blir det litt sånn «vinn vinn». Det gjorde jeg i dag. Hadde med cottage cheese/kesam/mandel blanding som jeg spiste av i pausene, og spiste det som ble servert til lunsjen. 20150907_180051

Dagens middag hjemme; laks, pestopasta og brokkoli.

Håper dette kan være et godt tips for deg som også synest dette er vanskelig. Ønsker man ikke oppmerksomhet rundt sine valg er det uansett flere som reagerer på om man ikke spiser enn om man spiser ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *