Mat

Med tårer i øynene…..

Står her med tårer i øynene, kjefter litt inni meg og surer litt. Gutta har spurt meg om å lage smoothie. I seg selv er jo ikke det noe problem i det hele tatt. Saken er at hodet mitt er litt ute å kjøre i dag, og bare synet av denne deilige smoothien får meg til å bli lyn forbanna for at jeg utsetter meg selv for dette fitness greiene.

Så da hyler jeg og sparker litt i gulvet. Men det hele går over når hodet er lagt på puten, og jeg er stolt og kry over å ha klart enda en dag med ståldiseplin.

Så hvorfor gjøre dette da. Hvorfor ikke bare gi opp hele greia? Jo, fordi det ikke er jeg som sier at dette er koko. Men stemmen fra den lille dærsken som sitter på skuldra mi, og prøver å vippe meg av pinnen. Glem det! Jeg er tøffere enn toget! Men han kommer tilbake med jevne mellomrom, så det er bare å være forberedt :)

SÅ, lov meg en ting dere alle andre som ikke er like crazy som jeg: prøv ut denne! Bedre kan det ikke bli :) Sunnhetsgaranti og med grønnsaker!

image

  • 2 dl grønnkål
  • 6 isbiter
  • 2 dl mager kesam – kan også bruke melk
  • 2 dl blåbær
  • 1 ts honningimage

Knus isbiter, og fres grønnkålen.

image

Ha i resten av ingrediensene.

image image

Nydelig godt!

Oppskriften er inspirert fra denne fantastiske boken her. Fikk den her om dagen, og bare bildene gir meg vann i munnen. Er en slik kokebok du kan ta med deg i sofaen og lese. Den beskrive næringsinnholdet i måltidene på en fresh måte. Jeg har lovet kidsa at om 9 uker skal jeg prøve hver og en av de oppskriftene. Oppskriftene oser sunhet og riktig næring. Jeg eeeelsker kokebøker, og drømmer om å gi ut en selv en gang :) Hadde du kjøpt den da? ;)

image image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *