Fritid

Min festweekend og festmat

Enda ett kjekt bursdagsbesøk i dag, og nå har vi hatt oss en kveldstur til Fløyen. Ligger strak ut på sofaen med pc`en i fanget etter en full fart, men veldig hyggelig start på en fin festweekend. Blir flere dager til endes dette her :) Kjekt med bursdag selv om man har blitt hele 42 år! Er glad for hver bursdag jeg får feire, men å bli eldre liker jeg på ingen måte ikke :)image image

Selve bursdagen i går startet med egenpleie i form av fotpleie og en hårklipp. Deilig. Så var det hjem og begynne å forberede maten til selskapet. Mange av mine venner er på ferie, men heldigvis var det noen som var hjemme og kunne feire med meg. Vi koste oss med god mat og drikke.

image
Kveldens yngste gjest. Heldige meg som får være fille tante <3
image
En av de mange fine gavene jeg fikk til bursdagen min. Heldige meg!

Innvilget meg en skikkelig cheatDAY i går <3 Det betyr ikke hamburgere og pommes frites for meg, men at jeg ikke tenker over hvor mye jeg spiser og at jeg legger tilbehør enn jeg vanligvis hadde gjort.image image image

Min sunne sommerfestmeny:

  • Grillspyd med indrefilet.
  • Grillede avokado
  • Lettere waldorfsalat
  • Potetsalat av youghurt
  • Salat
  • Havregryn- og cottagecheeserundstykker
  • Grillede asparges med skinke

Bursdagskaken min fikk jo dere oppskriften på i går. image image imageimage

Å grille er super enkelt når man har besøk, og smaker alltid nydelig godt. Mye kan lages til på forhånd, og legges slik bare på grillen når gjestene har kommet.image image image image image image image

Nå blir det x-antall serieepisoder på meg. Har begynt å se Orange is the new black. Så langt er den kjempe morsom så jeg blir vel sittende klistret forann skjermen de neste dagene. Som det meste annet er det alt eller ingenting når jeg skal gjøre noe :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *