Motivasjon,  Trening

Min kur mot klausdrofobi

Jeg kan virkelig få klausdrofobisk følelse av mørketiden. Det å dra på jobb når det er mørkt, sitte inne når det er lyst, og dra hjem når det er mørkt igjen kan helt ærlig gi meg en et ekstremt behov for å se lys! Og ja, en skikkelig klausdrofobisk  følelse. Så nå må jeg rett og slett på jakt etter mer lys til stuen vår. At vi bor i et glasshus gjør det ikke mindre mørkt inne :)image

imageMen det er for tidlig i denne mørkeperioden til at jeg kan la det påvirke meg allerede, så jeg har følgende plan for å kurrere dette. imageVære ute mest mulig når det er lyst!imageSå i dag var ikke Fitnessfruetreningen bare godt for kroppen, men også for sinnet. Ute, svette, puste tungt og ikke minst få mest mulig lys!! Love it.image

I dag kjørte vi ikke trappeintervaller på stadion, men hadde en økt i det flotte turområdet som ligger rett ved. Siljustøl heter det, og er faktisk det flotte eiendommen til komponisten Sæverud sin familie. Åpent for publikum. Må bare besøkes om du bor i Bergen. Nydelig som fin søndagstur. image image imageØkten bestod av powerwalk, spurtintervaller, jogging, armhevinger, spensthopp i bakke, kroppshev, tricepsdips og ikke minst mye latter. Vi hadde også en regel om at hver gang vi gikk opp en bakke, skulle vi jogge ned igjen og spurte opp. Tungt! Bare prøv! Økten vår varte i 40 minutter. image

Håper jeg ser DEG neste lørdag kl 09 :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *