Bodyfitness

Min oppkjøring mot konkurranse

I går fikk jeg følgende spørsmål fra en følger som jeg lovte å svare litt på:

Vil du skrive mer om opplegget ditt mot konkurranse? Hvordan gjør du kardio nå? Hver dag og flere ganger om dagen, du er sterk!!
Og kan du spise forskjellig type mat, eller er det slik at du feks ikke kan spise karbohydrater på kvelden osv?

Oppkjøringen min går i faser, og når det gjelder styrketreningen er jeg nå inne i en fase der jeg trener styrke 6 dager i uken. Dette er programmet mitt lagt til rette for da jeg selv ønsker heller å kjøre oftere, men kortere økter. Det programmet jeg har nå er splitt program.

Før styrke kjører jeg fortiden HIT til oppvarming i form av intervaller.  Av annen cardio har jeg 1 økt hver dag med cardio av type høy intensitet som jeg som regel tar rett etter styrketreningen. Ellers etterstreber jeg å få mest mulig skritt i løpet av en dag og er ikke fornøyd om den viser under 15 000 skritt.

Coach har satt opp en matvareliste til meg med mengde som jeg plukker fra til hvert måltid. Den inneholder alt fra kylling til ost og brød så meget variert. Jeg har ingen begrensninger på hva jeg skal spise når og ikke til noen tid på dagen av karbs etc. Coach etterstreber ett så normalt liv som mulig selv på fitnessdiett.

Så i kveld hadde jeg en rask tur til Fløyen for å få noen gode skritt og litt frisk luft i lungene. Kaldt, men alltid like godt!  Energien er i all fall tilbake :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *