Mat

Min viktigste regel for kostholdet mitt!

Regel nr 5 er essensiell for meg – det var en av de første tingene jeg merket da jeg virkelig begynte å fokusere på hva det bestod av, og hva jeg måtte endre for de beste resultater.

Fremdeles tenker jeg veldig veldig enkelt rundt mat, men alle kildene skal så ofte som mulig være representert i alle måltid. Og om ikke droppe jeg ikke en kilde, men tar den igjen slik at jeg har får nok av alle tre i løpet av dagen. Rule 5
Try it – and feel it :)

Etter en helg på Sunnmøre der kosthold ikke stod i fokus (konfirmasjon med alt det et deilige sunnmørsk kakebord kan by på)er jeg nå super klar for gode rutiner igjen. Så i dag er jeg back om track etter å ha gitt meg litt fritt spillerom siden konkurransen til å spise av det jeg knapt har rørt siste 1,5 år. Men dette får meg også til å reflektere hva som er riktig for meg: et sunt og balansert kosthold. Deilig å være i flyt!

Del dette;

2 kommentarer

  • Maria

    Jeg har skjønt at det er viktig å ha riktig makrofordeling, men det må da være veldig anstrengende å regne ut hva hvert måltid inneholder av karbohydrater, proteiner og fett? Og hvordan kan man finne ut hvor mye man skal ha av hver kilde? :-)

    • evytherese

      Heisann :) Klart det tar tid å sette seg inn i hva som er et balansert kosthold, men jeg mener at det er en av de tingene man bare må sette av tid til dersom man ønsker optimale resultat og effekt av det man spiser og trener. Med å bare få servert dietter og planer fra andre vil man aldri tilegne seg denne kunnskapen selv, og slik bli selvstyrt. Hva skjer da når man slutter med planen? Det finnes gode verktøy som hjelper deg med dette – sjekk ut http://www.kostholdsplanleggeren.no – det var den jeg brukte mye i starten for å sikre meg at jeg fikk i meg nok. Bare prøv :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *