Bodyfitness

Mine lørdags bonusøkter

Etter å ha sovet i 12 timer (!!!!!!) var spenningen stor da jeg gikk på vekten i dag tidlig. Lørdag er veiedag. Det er vel ikke noe å legge skjul på at fokuset nå er vektreduksjon, sammen med å holde trøkket og belastningen oppe på styrketreningene. image Jubelen stod i taket da tallet lyste mot meg, og ja – dagen var reddet og humøret gikk rett til topps. Ærlig talt. Jeg fikk altså betalt for en kjempe god treningsuke med maks focus. Ikke rart jeg knallet på sofaen kl 19 i går kveld. På fredagene er jeg helt skutt.

image Siden all treningen for uken var unnagjort i går var dagen i dag fullstendig til fri disp for hva jeg måtte ønske. Det blir det mer trening av :)

Jeg og min mann gikk powerwalk før frokost. Med besøk fra Sunnmøre ble så tidenes største panne med havregrynsgrøt laget – her kommer ingen unna :)

Siden gjestene hadde egne planer for dagen ble det Puls time med styrke på meg. Hjelpe meg så tungt det var med «aerobicstyrke» igjen! Er jo ikke vant med de øvelsene lenger, og SÅ mange repetisjoner! Fikk kjørt meg, men sprudlende og dyktige Kristine Aakre fikk meg i mål. image Siden det er Valentine og sola endelig skinte i Bergen, ble det kveldstur på Fløyen. Bare elsker å skritte oppover bakkene der. Men fryyyyyser alltid på vei ned igjen :) imageimageimage Nå ligger jeg i sofaen med magen full av sushie. Bare 6 uker til årets første konkurranse, så fremover blir det nok lite cheatmeal. Derfor smakte det ekstra godt i dag. Så godt at jeg glemte å ta bilder :)

I morgen er det poseringstrening med teamet. Blir kjekt å møte gjengen igjen, og høre (og se) hvordan det går med de andre.

God Valentinesday kveld til deg <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *