Mat

Mine varianter av havregrynsgrøt

Her har du de – på rekke og rad. Mine havregynsgrøtvarianter. Får aldri nok! Spesielt det å spise en god porsjon rett før jeg skal på styrketrening er helt min greier. Slik at jeg er god og mett når jeg begynner. Gir meg maks energi, og de beste treningene. imageRimis havregyn med kli toppet med mandler og nøttemiks med kokos, bringebær og blåbær

imageVanlig havregrøt toppet med kanel, usaltede cashewnøtter og eplebiterimageDet samme som ovenfor men eplene byttet ut med bringebærimageDen nye miksen med store havregryn, byggris og quiona er digg, her med blåbær, bringebær og usaltede cashewimageDette er nok favoritten – digger Rimi sin havregryn med kli i – og ingenting er som skivede mandler. Bruk pisk under oppkok for fluffy grøt. imageBare ren havregryn kokt på  vann

Ble du sulten nå? Jeg skal i alle fall ha meg en porsjon til kvelds :)

Del dette;

4 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *