Motivasjon,  Trening

Mitt beste juletips!

Etter ein kjapp surfetur på nettet ser jeg at det bugner over av tips til styrkeøvelser for «julegymmen» som man kan gjøre hjemme, inne, i stua……. Så her kommer jeg med enda et råd!! KOM DEG UT!!!!IMG_4397I julen sitter vi inne, spiser vi inne, puster inn os fra stearinlys og peis inne, sover inne, går på besøk til hverandre inne, slapper av inne. Får jeg lov til å si, at for oss som er friske og der det bare handler om prioriteringer, så er dette ikke bra i lengden for kroppen, for hjertet, for fordøyelsen, for helsen? Og da helt uavhengig av verdien det ligger i kos med hverandre, og at man på denne tiden av året skal kunne slippe litt på tøylene og nyte av matfatet litt ekstra. IMG_1050 IMG_1051

Frisk luft gjør godt både for lungene og humøret til ungene, og ikke minst for stressnivået til de voksne som har kaver med å stelle i stand til all besøk og matlaging. En gåtur før lunsj eller middag, aketur for de som har snø, tur til sjøen, skitur, gåtur, eller med isbrodder på skoa på fjelltur…..Mulighetene er mange og ikke minst noe som man vil smile fra øre til øre av når man kommer inn igjen i varmen. imageOrdet hverdagsaktivitet har vært den store mantraen i hodet mitt den siste tiden da jeg har innsett hvor mye av min dag jeg faktisk tilbringer sittende utenom treningen. Jeg har begynt å se verdien i å gå og hente posten i stedet for å stoppe ved kassen når jeg kjører forbi, og å bli med venninner og gå for å hente kidsa deres på trening for da får jeg bevegd meg litt, gå til kjøpesenteret når jeg skal shoppe, og å gå til trening i helgene når jeg har bedre tid. imageSå la oss komme oss ut folkens! La oss starte en felles julebølge! Jeg lager en facebookgruppe når det nærmer seg jul så kan vi inspirere hverandre <3

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *