Motivasjon

Motivasjon!

Ja, jeg lever sunt året rundt og ja – her jobbes det hardt og målrettet for god helse og helårsformen. Likevel er jeg ikke noe supermenneske, og trenger litt ekstra motivasjon som de fleste andre. Noe som holder fokuset på plass i dager jeg helst kan tenke meg å drukne i iskrem med peanøtter, banan, sjokoladesaus og is ;)

Derfor gjør jeg det stikk i motsatte av de fleste andre fitnessutøvere (for det er jo litt mer meg å ikke gå med strømmen ikke sant ;) og avtaler:

 1. Fotoshoot i juni sammen med min hjertevenn som skal stille i konkurranse da (selv lille meg kommer til å se ut som et berg ved siden av henne – thihi :)
 2. En egen fotoshoot i juli – i stedet for rett etter konkurransen når formen er helt bankerssommerkroppen

Gleder meg som en unge! Her skal det tas sporty bilder av en voksen dame in action.  Det kribler allerede! Skal vise, ikke minst ovenfor meg selv, at alder ikke er en hindring!

Til den siste fotograferingen er location ordnet i Oslo både inne og ute hos behjelpelige «livsstilskollegaer», fotografen er klar og type bilder valgt ut.

I`m in. Hverdagen bare kom. Jeg skal gripe hver og en av de! #girlpower

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Siv

  Takk for en glimrende oppskrift på helårskroppen :)
  Ting kan bli så komplisert med mat/drikke/trening…. men denne listen var super!

  Siv

  • evytherese

   Garanterer at oppskriften fungerer om man holder til denne Siv! jeg selv klikker av alle formler og snakk om karbs til det klokkeslettet, og fett på den tiden av dagen etc. Så lenge man får i seg nok, riktig fordeling og alle næringskildene fett, karbs og protein i hvert måltid fatter jeg ikke hva man stresser med. Når folk spør meg om mais er nei mat da viser det bare hvor langt ut på viddene kostholdsrådene har kommet. Vi må nok se på helt andre ting når det kommer til hva so gjør at folk ikke klare å bli bestevenner med kroppen sin – som sukker, mat som naturlig del av definisjonen kos etc. Pst: beklager sent svar :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *