Bodyfitness

My babies are on the way !!!

Iiiiiik, navnet mitt står ikke lenger på listen på websiden til designeren av mine nye bikinier! Det betyr at de er klare til å bli sendt over dammen til meg!!!!!
image
Klarer nesten ikke vente! Det er jo dette jeg har jobber knallhardt for! Tenk, endelig bodyfitnessutøver – noe jeg ikke får helt følelsen av før bikinien er på :) Blir spennende å se om de passer……litt for spennende.

Fitnessbikinier er alt annet enn billige. De fleste er håndsydde, og i utlandet. Man bestiller de basert på bilder og mål. Mål som blir tatt lenge før formen er på plass, så en viss spenning er knyttet til det kan man si.
imageDenne gangen har jeg slått på stortromma og valgte fra øverste hylle. Det svir i lommeboka, men kun det beste er godt nok når man skal debutere i min alder – er du ikke enig? ;)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *