Fritid

Når gleden blir «for» sterk

Klarer knapt vente! Klokken går alt for sent! Må få utløp for litt spenning. Da hjelper det meg alltid å sette meg ut for frisk luft.  Hvorfor og for hva? Ok, la oss starte med i går kveld….. :)20150911_191320

Deilig med fredagskos i nytt ullundertøy fra Kari Traa  #sponset lenke

Kom meg alt for sent i seng i går. Hadde «prøve 12 bukser for ingenting av det jeg har i skapet passer kvelden». Da går timene skjønner du….. Koko, men vi jenter er vel litt rare slik innimellom. Resultat:

  1. Soverommet som ble striglet tidligere på ettermiddagen flyter nå av klær igjen. Lærer aldri når det kommer til orden på soverommet :)
  2. Endte med at jeg måtte sikre meg 5 timer søvn i alle fall, så da ble det ikke trening før jobb som planlagt. Da jeg var på vei hjem fra jobb angret jeg selvsagt på det, fordi….

20150911_19123420150911_191756 20150911_191237Jeg hadde avtale om hudpleie etter jobb i dag måtte derfor hive meg rundt på trening etter det slik at jeg kunne få komme i følgende modus: sitte rett opp og ned i utesofaen, handlingslammet av glede, og se rett frem til klokken er der. Den ellers så høytflyvende Evy faller helt i staver når gleden blir for sterk.

Dere skjønner, eldstemann kommer hjem en tur i helgen, og mammahjertet gløder av savn – så dette blir så kos selv om det bare er for en kort helg, og alt for lenge til neste gang.20150911_191328 20150911_191827

Så dette blir det dere hører fra meg i dag, men jeg vil jo også ønske dere en god start på helgen! Håper du også opplever noe som gleder deg stort i dag. Del gjerne i kommentarfeltet. Er så viktig at vi nyter de nære stundene vi kan <320150911_191902Likte du ullundertøyet på bildene? Da kan du bestille det her :) #sponset lenke

Del dette;

4 kommentarer

  • Mina

    Nyter det å endelig ha fått meg jobb som lærer! Er utdannet adjunkt med opprykk! Så gleden er stor om dagen! Nå gjelder det bare å få på plass treningsrutiner i en ny hverdag med 100% jobb :) God helg til deg og dine :D

    • evytherese

      Gratulerer med jobb Mina! :) Treningsrutiner i din nye hverdag DET klarer du om du vil – kanskje til og fra jobb? God helg til deg også :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *