Bodyfitness

Når kroppen setter på full brems

Akkurat som sist gang setter kroppen på full brems når den forstår at jeg vil utsette den for en runde til med fitnessdiett. Det vil si at jeg går gjerne ned ca 1 kg første uken, men så nekter kroppen å gi slipp på et gram. Faktisk helst legge på seg ett godt kg, før den etter et par uker plutselig gir opp og slipper taket. Så går det slag i slag mot scenevekt og sceneform.imageDet jeg da gjør, som jeg også gjorde sist gang, er at jeg kjører på med intervaller, og gjerne monsterintervaller rett etter styrketreningene. Så neste helg tenker jeg at kroppen har forstått hvem som er sjefen, og at det ikke er noe farlig dette vi nå skal gjøre igjen :) Det er iallefall viktig å ikke gi opp i denne prosessen, for da går det nok veldig feile veien. Det er jo det ikke snakk om!

Tara 020
Tynn ja, men miss this shape. Så utrolig spennende å se hvordan stålvilje kan endre kroppen!

Dagens intervaller på 3o sek spurt og 10 sek pause med 10% stigning kan du se på instagramprofilen min her.

Egentlig er det bare fantastien som stopper en i å finne på ulike typer intervaller. I dette tidligere blogginnlegget kan du se flere varianter som jeg kommer til å kjøre i dagene fremover :  Er du klar for monstercardio?

I morgen tidlig blir det langtur med intervaller før frokost – ca 60 minutter der jeg løper en sang og går powerwalk den neste. Så blir det benøkt rett etter frokost.

image
Solbrilleguri har vært på Interoptikk Bakketeig i Bergen og snopet ett par til…… Ta turen når du er i byen, og sjekk det utrolige utvalget!

Har fått kjært besøk av min mor så nå skal vi straks gjøre oss klar for jentetur på nattåpent. Har jo allerede fått meg nye kule solbriller i dag, men man får jo ikke nok av shopping vel :)

Del dette;

2 Comments

  • Veronica

    kroppen din hadde nok hatt veldig godt av en litt lenger pause :) så hardt som du har kjørt den siste halve året + med både konk og veldig streng «offseason». Fra et faglig perspektiv vertfall :) den sier som regel ifra når man ikke hører etter signalene.
    (Skjønner at man siste mnd på diett ikke kan lytte på samme måte som resten av året altså:)

    • evytherese

      Hei Veronica :) Å spise sunt året rundt vil jeg ikke kalle streng offseason :) Tror nok at grunnen til at jeg ikke opplever onseason dietten så tøft er at den ikke representerer så mye annen type mat enn jeg vanligvis spiser. Faktisk spiser jeg så og si samme kcal mengde gjennom hele dietten. Har aldri sultet. Kroppen min har alltid reagert slik på endringer – også når jeg har skulle kvittte meg med overflødige kilo lenge fær jeg begynte med fitness. Men ja, det er tett men jeg opplever det ikke som noe problem. Dette skal gå fint :) Takk for velmenende ord :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *