Bodyfitness

NM Fitness Del 2 – Fitnessbakgården

Tenkte å ta med dere på NM reisen «minutt for minutt» slik at dere får et innblikk i forberedelse, følelser, hva som skjer og hvordan det faktisk er. For det ser jo glam ut, men er det egentlig det? :)

Vel fremme i Chateau Neuf der konkurransen skulle være var det bare å finne seg en ok plass backstage. Her er det lite som assosieres med glamour…..

Plast er festet langt opp etter veggene for å hindre at brune kropper lager merker på veggene. Det er folk, riskjekssmuler, glaze glatt gulv(en slags olje), folk, klær, sminke, bagger, sjokoladepapir osv over alt. Rett og slett bare rot.

Midt opp i rotet ligger det mennesker på gulvet på rekke og rad med bena høgt som venter på at det skal bli tid for stage time. Riskjeks med honning, syltetøy eller peanøttsmør blir knasket og nytet som om det skulle vært det beste måltidet ever. 

Lag nr to og tre med farge la jeg kl 08. På spray tan rommet står vi kliss nakne på rekke og rad, og venter på tur med lekre badehetter på håret :) Tynne og skjelvende fordi vi fryser. 

Er man sjenert for å vise seg naken har man store problemer i denne sporten. Jenter blir i 95% av tilfellene sprayet av menn i de norske konkurransene / om du velger å bruke profesjonelle da. Og ikke ett område blir behold farge fritt for å si det  slik. Frem til det siste året har kvinnelige og mannlige utøvere blitt sprayet side ved side, men nå har de begynt å gi oss hvert vår rom. Men for meg er dette ingen problem. Gutta  er super greie og profesjonelle, og det er ikke flaut i det hele tatt. De gjør en jobb, ferdig med det.

Det er mye tulling og tøysing når vi står der og tørker foran viftene. Stemningen er god, og der og da er man ikke konkurrenter. Mange av oss har konkurrert sammen flere ganger, og status og erfaringer utveksles. Kos.

Men denne gangen fikk jeg også ett skikkelig hakeslepp der jeg stod til tørk……

Hva av? Stikk innom her i morgen så skal du få vite ….

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *