Bodyfitness

Ny bikini på vei !

Beklager gutter, her kommer et innlegg som nok er mest for oss damer!

Fitness og muskler blir jo sett på som maskulint, men bikinidelen er så jentete som det går ann å bli. – Her skal det være glitter og glamour!

Å finne den rette bikinien til konkurransen er en spennende prosess, men også vanskelig. Man skal like farge, mønster og utsmykking. Den er relativt dyr, sys etter mål som blir tatt når man er i offseason form, man får ikke prøvd sluttresultatet før man bestemmer seg  endelig,  og bestilles ofte fra utlandet. Man må derfor være både nøyaktig og ta noen sjanser.

Men nå er det altså gjort og jeg venter i spenning allerede selv om det tar minst 7 uker før jeg har fått den. Skal bli kjekt å ha bikinien på poseringstreninger med teamet fremover! Det er veldig motiverende å se hvordan den passer kroppen bedre og bedre, og man får et bedre inntrykk av hvordan fysikken utvikler seg.

Se enda flere flotte bikiner her: http://www.vizioncouture.com/, http://www.ravishsands.com/

Del dette;

2 kommentarer

  • Elisabeth

    Hei
    Drar opp et gammelt innlegg siden jeg selv er i ferd med å bestille bikini fra USA. Det er i tidligste laget i forhold til form, men siden det er såpass mye å spare i tillegg til at jeg kan få noen til å ta den med fra USA, så passer det ypperlig i forhold til budsjettet. Jeg vet sånn ca hvor jeg vil havne vektmessig, men bl.a. cupstørrelse er litt vanskelig å forutse. Jeg lurte derfor på om du, basert på den erfaringen du har gjort deg, kan komme med noen råd i forhold til bl.a. målene man oppgir. Lønner det seg f.eks. å heller oppgi litt små mål, eller kan det være greit å oppgi off-season cm. mål f.eks. i forhold til tvers over baken? Det er kanskje litt greiere at det er litt for mye tøy enn litt for lite når man skal på scenen?

    • evytherese

      Hei, bruker du profesjonelle til dette sier de deg hvordan du skal ta mål :) Når det gjelder cup: jeg går fra c/d til ca B cup – men her spiller alder, fettvev type og fettprosent inn. Ergo, desverre umulig å svare på. Første gang er uansett ett sjansespill ved bestilling av bikini. Lurt å prøve noens som har fra samme leverandør. Mvh Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *