Mat

Nyyyydelig godt!

Jeg bare MÅ skjerpe meg på kjøkkenet – eller – nå er det faktisk bare 7 dager til jeg har frie tøyler igjen. Og vet du, selv om denne fitnesstilværelsen absolutt er 100% selvvalgt gleder meg til å være min egen sjef i mitt eget liv igjen. Bestemme meg for hva jeg skal spise når, og hva jeg skal trene når. Om det blir flere runder med konkurranser eller ikke er for tidlig å si ennå, men nå skal jeg først ha en pause og gjøre litt andre ting (i mens jeg skal jobbe med å forbedre fysikken i skjul for sikkerhetsskyld ;) )

MEN for å vise at jeg på ingen måte lider matveien selv under diett må jeg bare dele med dere denne herligheten jeg kokkelerte meg etter trening i går. Konklusjonen ble: hva skal man med shappemat? :) Dere lurer nok på hvor karbsene er i dette måltidet, men de gikk bort i en king size havregrynsgrøt til frokost gitt :)image imageimage image Så enkelt:

  • Stek oppskjært løk, paprika og sopp (meeeeeengder ;)
  • Stek 2 egg som du smuldrer opp i biter etterpå

Mix, og simsalabim  – sammen med deilig krydder ble dette det salte og gode måltidet jeg trengte. Hmmmmm, it actually made my day :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *