Trening

OK, skal røpe det

Jeg sa i ett innlegg på SNAP at jeg hadde noen ideer og planer fremover. Mange har spurt hva dette er for noe, og jeg har så langt vært hemmelighetsfull. Jeg vil ikke dele alt med dere nå, dere får heller følge med hva som skjer etter NM, men en ting kan jeg røpe: jeg har blitt hekta på boksing.

Jeg har alltid digget boksing, men har aldri prøvd. For noen uker siden var jeg så heldig å få bli med proff bokseren Kevin Melhus på en økt. Jeg digget det fra første sekund, og med meg så er jo det sånn sort hvitt, alt eller ingenting som gjelder – enten liker jeg det eller så er det ikke aktuelt.
Jeg hadde ikke peiling og måtte starte helt basic. Likevel kjente jeg at dette var helt meg; få ut aggresjon, kombinasjon teknikk og styrke, samt kondisjon, intervall preg, det å måte tenke samtidig som man utfører….Klarer ikke helt sette ord på det, men det var som en ny forelskelse med kjærlighet ved første blikk.

Så jeg har fått prøvd meg på ett par treninger til etter det, og jeg er sikker i min sak. Boksing skal på treningsprogrammet etter NM!

Aldri for seint å lære seg nye ting ;)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *