Trening

One Song Workout!

Jeg digger basistrening der jeg kombinerer kondisjon og styrke. Altså øvelser som innvolverer hele kroppen.

One Song Workout er noe jeg kan kjøre som en boost før eller etter en styrkeøkt – eller midt i om økten blir veldig lang – etter en cardioøkt med powerwalk, fjelltur eller intervaller. Rett og slett gøy sommergym som kan kjøres både på stuegulvet og ute – eller hotellrommet om du vil.

Og så en hemmelighet…… Før jeg skal holde foredrag eller kurs på jobben, eller en dag der jeg kjenner at jeg bare MÅ ha utløp for litt energi ved å gi meg selv et lite kick, så setter jeg på musikken på full guffe og kjører på i 4-5 minutter. Er så herlig. Ta med bestemor eller kidsa og prøv!

Gjør både godt for blodomløpet, får fart på kontorrumpen min iallefall,  og er kjempe morro! Og ja, kan bli hardt nok om man vil ;)

Slik gjør du det:

Sett på en sang som varer nesten 5 min, som sangen jeg tipset deg om i går: «Lost» med Triatonal, og gi gass!song1 s4 s3

 

 

 

Del dette;

2 Comments

    • evytherese

      All bevegelse er super bevegelse, dette er litt gøyere form for bevegelse Skofrue :) Solsengen med en slik runde hver time….digg til sommeren :)Kjør på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *