Mat,  Trening

Onsdag og ukens første styrkeøkt

Henger du med på treningene mine så langt? Ideelt sett skulle dere fått de en dag i forveien så dere visste hva som kom – men dere får heller ligge en dag etter :)image

Full av positiv energi etter dag nr 2 i ny jobb, og møte med flotte,  nye kollegaer, var jeg veldig klar for en skikkelig styrkeøkt. Eller, så skikkelig den kan bli når det er første dag med  nytt program :) Her har dere dagens økt:

  • Militærpress 5×5
  • Kroppshev 5xmaks
  • Hantel roing 4×6
  • Sidehev med hantler 4×8
  • Bulgarisk utfall 3×12
  • Beinpress 1×20 + 3x maks med 10 sek pause mellom settene
  • Leg curl 1×20 + 3x maks med 10 sek pause mellom settene

Trente på Bergen Fitness i dag hvor min coach holder til. Prøver å finne den beste rytmen på den nye hverdagen, og Bergen Fitness ligger mer tilgjengelig på vei hjem enn det SATS gjør. Så nå prøver jeg ut det en periode så ser vi hva jeg lander på. Elsker iallfall stemningen der, og treningene blir mer effektive når jeg ikke kjenner så mange – ennå ;)

Da jeg kom hjem fristet det mer med frukt enn middag. Så da ble det til at jeg hengte litt ute på terassen, og så på golferne imens jeg koste meg med frukt som jeg duppet i mager vanilje kesam. Deilig hverdagskos :)image image image

Nå er vi på vei ut døren på besøk til noen hjertevenner. Blir godt å få litt påfyll av det sosiale slaget,  før hodet skal på puten etter enda en super dag.image image image

Jeg må heller ikke glemme å lage matbokser til i morgen. Har vært så mye felleslunsjer og besøk de første dagene denne uken, at jeg har falt litt ut av sporer. Det kjenner jeg både på hode og kropp. Så nå må jeg hente meg raskt inn igjen før det sklir ut her. Liker jo å gi kroppen det den trenger :)

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *