Bodyfitness

Onseason treningsplan 1

Onseason dag 2, og i dag har jeg cardiodag. Det ble en rask gåtur i lunsjen, og nå er jeg på vei til 60 minutter gå/jogg intervaller på SATS. Med dette plaskregnet frister det selv ikke for meg å løpe ute.

Mandag, onsdag og torsdag denne uken er det følgende styrketreninger på planen. Treningsplan diettstartJeg kjører 5×10 reps, og kommer til å ha fokus på det i 6 uker fremover. Torsdag skal jeg legge ut de resterende 3 dagene med styrketrening. I denne perioden er det altså hele 6 dager med styrketrening.

Alle styrkeøktene avsluttes med 2o minutter intervaller: 30 sek løp og 15 sek pause – enten på elipsemaskin eller mølle. I tillegg kommer  2 stk 45-60 minutters økter i form av powerwalk, fjelltur, intervaller, baneløp m.m.

Dette er bare SÅ gøy! It`s my life, og jeg er på vei mot scenen igjen <3OGP15-1707

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Pia

  Hei.
  Når du løper intervaller etter styrke- hvilken incline og hastighet løper du på?
  Har du inkludert oppvarming i de 2o minuttene eller kommer disse utenom?

  • evytherese

   Hei Pia – kort oppvarming på ett par – tre min da jeg allerede er god og varm i kroppen etter styrketreningen. Det varierer hvilken intensitet jeg kjører intervallene på møllen, men intervaller kjører jeg så hardt som jeg klarer. For tiden går det mye i 10% stigning og 16 i hastighet. Men da skal du vite at jeg har løpt veldig mye i mitt liv :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *