Motivasjon,  Trening

Onseason!

Onseason – bare ordet gir meg en ubeskrivelig lykkerus <3 Det er som etter en fødsel, man glemmer sykt fort hvor tøft det kunne være.

image
Bilder fra dagens økt.

Fikk datoen for NM sent i går. Bare det å se datoen fyrte av startpistolen i meg. Jeg er klar for en runde til :)image image

Litt tidlig å starte onseason perioden for fullt ennå, trenger fremdeles å være på overskudd og trenger fremdeles tid til å bygge, men å begynne sånn onseason light er jeg mega klar for. Tror jeg starter neste uke. 1. juni er jo en fin dag :)image imageDet blir jo ikke de store endringene. Jeg lever jo «matbokslivet»offseason også, og følger en matplan – men med cheats innimellom når jeg får lyst på det. Onseason light vil slik bety at jeg fremdeles skal få i meg nok energi av maten, men kutte ut cheatene i ukendagene. Lørdagen blir da slik en fri spisedag for det jeg har savnet iløpet av uken.

image
Tatt på fersken i en pause ;) Og nei, det er ikke burgerplakaten hos Esso jeg ser på ;

Jeg er klar :) Sommeren er jo straks rundt hjørnet i Bergen sies det, så det er jo en ekstra motivasjonsfaktor. image

I morgen skal jeg prøve meg på overkroppsøvelser igjen. Blir spennende å se hvordan det går. Jeg skal absolutt ta det forsiktig og rolig, og stoppe med en gang jeg kjenner noe. Skal holde dere orientert :)

Nå er det bare å gjøre seg klar for en god natt søvn etter en lang og fin helg. Starter morgendagen med 30 min intervaller før frokost jeg. Bestem deg for det du også da! :)Mobilbilder 438

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *