Motivasjon

Ønske om desemberkos, og likevel holde vekten?

…….da er dette innlegget for deg!

Jeg vil i dagene frem til 1. desember gi deg noen tips om hva som må til for å klare det – uten at det går på bekostning av kos og nytelse. Du hørte riktig, og det er ikke umulig!

I år blir det min andre jul på rad på fitnessdiett. Jeg må derfor gå ned i vekt i desember og jula. MEN, dette er IKKE noe jeg anbefaler andre å ha som mål gjøre som ikke er i samme «fitness situasjon»!

Dersom du ønsker å ha litt fokus på vekten i denne offisielle kosemåneden vil jeg heller anbefale deg å ha som mål å holde vekten i stedet. Det er en stor nok utfordring i seg selv, men ikke umulig. Jeg vet, da dette var noe jeg hadde fokus på før jeg begynte med fitness.

Belønning: Slippe å ha vektreduksjon som nyttårsfortsett, sammen med store deler av norges befolkning, fordi du da fortsetter med den samme gode rutinen <3

Råd nr 1: Gjør innkjøp en dag i uka!

image

Butikkene bugner over av kaker og snop, og fristelsene ligger der rett foran nesen din. I tillegg er sansynligheten stor for at du handler når du er som mest sulten; på vei hjem fra jobb eller rett etter trening……Ingen god kombinasjon hos meg i alle fall! :)

image

Jeg er en som kommer i julestemning og sofamodus bare ved tanken på en pose skumnisser, sjokolade med nøtter (og Knoll og Tott sitt julemagasin – ja, jeg er SÅ gammel :). Men bra for meg? Nix. Derfor er jeg ekstra strikt med at vi gjør innkjøp en dag i uka denne måneden, og slik begrenser fristelsene.

image

Kan jeg overlate innkjøpene til gutta i huset gjør jeg også det. De eier nemlig ikke et snev av mors ekstreme snopelyst, og kommer derfor sjeldent hjem med noe fristende i posen. Forslag til handeliste – selv i desember – finner du her.

Det handler mest om å ikke skeie fullstendig ut med å gjøre hver dag til en fest. Er ønsket og målet ditt å holde vekten i desember må festen i førjulstiden holdes til en dag i uken. Jeg lover: juledagene blir ekstra gode når man ikke har fått nok av pinnekjøtt, kaker og snop før man har kommet til de.

Prøv da vel :)

 

 

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *