Bodyfitness

Oslo Grand Prix 2015

For en dag! Er SUPER stolt over å klare å komme på 6. plass. 6. plass blant 12 fantastisk flotte utøvere, og ikke minst finale der flere av de allerede er godt erfarne i gamet,og vunne store nasjonale og internasjonale konkurranser.

Jeg har mye å jobbe videre med som skuldre, og slutte å skjelve når jeg blir stående i posisjon på scenen….., men mest av alt er det ubeskrivelig morro.

Sitter nå i sofaen på det flotte hotelrommet vårt og er stappmett og full av energi. Hodet og kroppen trenger tid til å fordøye, så er glad for at det er søndag i morgen. Lar bildene tale for seg jeg. Håper dere tåler litt flexing og fokus på kropp :) Må belage dere på ett par dager til med fitness. Så har jeg nye spennende ting å fortelle dere ;)image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image OGP2015 093 OGP2015 083 OGP2015 085 OGP2015 086 image image image image image image image image image image image image

Del dette;

4 kommentarer

 • Cecilie

  ️Gratulerer så masse med 6.plass:-) du ser helt rå ut.
  Hilsen en av Dine naboer :-)

 • Linda. M.

  Grattis så masse for fantastisk prestasjon Evy! Mange flotte bildet av deg :) jeg har aldri sett noen konnkurere før, så lurer bare på forkjellen på denne klassen du stilte og den forige i Sandefjord, da den hette Master.

  • evytherese

   Hei Linda, og tusen takk :) Masterklasse er for de som er 36 år + Da er det alder og ikke høyde som definerer hvilken klasse du stiller I. I helgen stilte jeg I høyde klasse – 168 cm. Det er aldermen mikset.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *