Treningsklær

På ønskelisten

Starter lørdagen med å sjekke nye og gøyale nettsider for kjøp av treningsklær. Med det utvalget som er nå burde det være mulig for alle å finne noe for sin smak.

Her er det jeg fant som står på min ønskeliste nå:

Ønskelisten

Jeg trener så og si alltid i singlets, og synest den sorte fra Adidas med knyting i siden var kul. Tights med print får jeg aldri nok av, og Nike sportstopper er min klare favoritt. Like så er Nike sko alltid en vinner synes jeg.

Høstens kuleste «til/fra gymmen» må jo være denne:

617358-063-phsfh001

Leter fremdeles etter en i min str så den er tydeligvis populær!

Av treningssokker sverger jeg til de fargerike fra HM, eller disse fra casall – anbefales!

Unknown

Treningstøy skal både være behagelig og gøyalt, og gjerne understreke personligheten din. Jeg liker en blanding av det fargerike og litt mer rocka.

Synest også at det viktigste er at man finner noe som kler sin fasong, mer enn å følge moten. Her er vi alle forskjelige både i smak og størrelse, så finn noe du føler deg vel i. Bruk iallefall ikke noe som irriterer deg under treningsøkten fordi det strammer, klemmer eller ikke sitter godt på deg.

Så da er det vel bare å hoppe inn i tightsen og favoritt topen, ta med proteinpulver, banan og riskjeks og komme seg til gymmen :)

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *