Fritid

På tur

Da er vi i Haugesund, godt innlosjert hos gjestfrie og flotte mennesker som holder hjemmet sitt åpent for oss denne IronMan helgen. Alltid like kjekt.

Sigbjørn har fått registrert seg og levert inn sykkelen sin i skiftesonen. Fitnessfrue fikk æren av å kokkelere pastamåltidet kvelden før den store dagen, og måltidet er inntatt. Glad jeg har cheatday i dag for dette smakte alt for godt. Skal legge ut oppskriften en annen dag :)imageIkke minst har jeg endelig funnet de perfekte sportsbrillene! Å vente på gubben med å sulle rundt på en expo er jammen ikke dumt ;) Da jeg drev med løping var det en stor sak. fant aldri noen som passet meg. Men i dag fant jeg de, og de måtte selvsagt bli i roooooosa ;) Rudyproject er merket, og jeg er allerede forelsket. Var nesten slik at jeg fikk lyst å begynne med langdistanse løping igjen ;)imageHer har dere noen andre glimt fra den nydeligste hagen der vi bor. De har endatil egen proteinfabrikk (les høner). Blir digg med ferske egg til havregrynsgrøten i morgen!image image image image image image

Del dette;

2 Comments

    • evytherese

      Tusen takk Eva, er så flott der! Og ikke minst er Haugesunderne så ufattelig herlige mennesker! :) Har vært en super helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *