Treningsklær

Premie til meg selv

Klar for noen fine dager hjemme i påsken, der jeg skal trene (surprise), få ryddet litt i hus og hage – og bare kose meg med gutta og ha god tid til å lage deilig mat til de når de kommer hjem fra Sunnørsalpene.

Jeg selv skal holde meg til konkurransediett i noen dager til, og synest jeg trengte en premie :) Så spanderte på meg disse lekkerbiskene. Sort/hvitt er jo en av sommerens hotteste kominasjoner i treningsklær fronten. Jeg liker det!

image
Alle klær er fra Nike – ett av mine favorittmerker.

 

Jeg elsker sort/hvitt – både når det kommer til klær og interiør. Kjøkkenet vårt for eksempel bærer preg av det. Det meste i huset egentlig.  Tidløst og blir aldri lei. Når det er jul tåler interiøret å bli preget av julens farger, er det påske; ingenting er så stiligt som sort/hvitt/gult. Da vi hadde konfirmasjon var det bare å kjøre på med blått uten å matte ta hensyn til andre farger i rommet. Me like!

image
Instamoment

Da er det bare å komme seg på butikken for å fylle fryseren igjen. Regner med at det ikke er kø forann torskedisken under påskehandlingen, så satser på at det går fort unna. Etterpå blir det bentrening på SATS – i nye treningsklær :)

 

Del dette;

2 Comments

  • Tove Langfoss

    Hei, flott treningstøy i sort/hvit fra Nike. Hvor har du kjøpt tightsen, sportsbra og caps?

    • evytherese

      Hei Tove, ja ikke sant? Jeg kjøper dette på SATS der jeg trener – men denne har jeg sett på de fleste nettbutikker der de selger nike sportsklær. Buksen har de iallefall på http://www.getinspred.no :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *