Mat

Proteinlapper for hele familien!

Ferdig «vippet», og lovte dere oppskriften på proteinlappene jeg koste meg med til frokost dag. Her kommer den :)

Vil jeg ha i meg proteiner, så vil jeg ha det i meg i form av skikkelige byggeklosser. Vil jeg ha lapper så vil jeg ha lapper som smaker skikkelig mat, og ikke tilsetningsstoffer og tomme kalorier.

I søket etter en god, og selvsagt sunn, oppskrift for proteinlapper – som jeg kunne servere hele familien inkludert små tantebarn, altså uten proteinpulver og steviadråper – ga jeg opp, og åpnet kjøleskapet. Hva kan jeg bruke?

Dette endte i ett nesten oppvaksfritt måltid – som er en bonus i seg selv ;) -Dette smaker så digg at gutta sloss om de når de kommer hjem fra trening. Altså, skikkelige greier for spreke  menn og damer, og ihel sultne barnehagebarn :)

Slik går du frem:

 • 1 boks cottage cheese tømmes i en passelig bolle.
 • Ikke kast boksen da du skal bruke den som mål videre.
 • Fyll boksen med havregryn og hell det over i bollen med cottage cheesen.
 • Ha 4 egg i boksen, fyll opp resten med melk og ha det i bollen sammen med det andre
 • Rør godt sammen og stek deg passelige lapper på stekepannen. image

Litt vanskelige å steke, men til gjengjeld smaker de himmelsk godt.

Har du på litt lønnesirup (ja, jeg sa litt ;) har du garantert fått deg en ny favoritt. Du kan også bruke «Fitnessfruesyltetøy» på – med god samvittighet.

Nyt! :)

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Monica Hegg Hauen

  Hei! Digger bloggen din. Et lite tips til lappene: kjør alt i blender eller stavmikser ;) stekes på svak/middels varme over litt lenger tid så er det kjempe enkelt å steke de :)

 • evytherese

  Hei Michelle – takk for hyggelig tilbakemelding! Godt at dere blir inspirert og prøver ut tipsenee mine :) Jeg har til nå fått lagt mine vipper hos Hanne på Din Hud Askøy, men mange gjør dette. Priser variere fra de ulike hudsalongene, men mello 14-1800 for nytt sett, mellom 400 – 750 for på fyll. Påfyll gjør jeg ca hver 3. uke – ikke lenger så det koster litt :) Ønsker deg en fin langhelg!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *