Bodyfitness

PT time med super coach!


Jeg er litt merkelig – det vet vi jo vel nå ;) men det er ikke bare dumt :) imageJeg er nå ca 7 uker fra konkurranse og på diett, men jeg fortsetter å utvikle muskulaturen og har ikke begynt å gå tilbake på vektene, altså ikke begynt å måtte velge lettere vekter. Ikke helt etter boken, men det er i denne perioden jeg fungerer best treningsmessig. Sånn har det vært alle sessongene til nå.  Super dupert! Og jeg har ikke tenkt å gi meg med det.image

God hjelp til å pushe meg, og til å holde trøkket oppe har jeg nå gjennom PT med super coach Fredrik på Bergen Fitness 2 av 5 treninger pr uke.imageSelv om jeg har trent styrketrening i ulik grad i 24 år nå så terpes det fortsatt på teknikken. Er SÅ viktig at den sitter! Derfor er jeg super glad for å ha tilgang til både coach og min mann til å hjelpe meg med dette. Jeg er super kresen på PT’er, ikke minst med tanke på utdanning. Så med de to er jeg i de beste hender!

For tiden er det sumomarkløften vi fikser på. Men i dag fallt det på plass. Digg :) Takket være super coach!

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *