Fritid

Riktig god nyttårsfeiring!

Kjære kjære følger! Håper du koser deg og har det riktig fint der du er!

Dagen i dag startet for meg med pc på fanget slik at en av mine drømmer for 2016 kan realiseres allerede til helgen! ÅÅÅÅ som jeg gleder meg til å dele med dere!imageIkke lenge til feiringen begynner her, men først må jeg ha meg en skikkelig powerwalk rundt øyen.  Så er det å gjøre seg klar til storinnrykk av familie og nyttårsmiddag. Tradisjonen tro serveres det pinnekjøtt, men jeg har bestemt meg for å holde meg til ovnsbakt torsk med litt stekt flesk på, rabbe- og gulrottstappe og poteter. Hva det blir av dessert får jeg se. Kan hende jeg skeier litt ut med min dessert favoritt: en krumkake med is. Få føle på det når valget er der :)imageimageUansett, dette blir en koselig kveld og siste dag her på Sunnmøre. I morgen drar vi hjem og jeg kjenner at jeg lengter etter hverdagen igjen. Jeg er rar slik.

IMG_4238Da gjenstår det å ønske deg en riktig god nyttårsfeiring! Tusen hjertelig takk for alle gode ord og kommentarer i året som har vært! Dere er en sann inspirasjon for meg, og jeg er evig takknemlig for at dere følger meg – hver og en av dere. Håper DITT 2016 blir hverdagsmagisk! Akkurat slik som du selv liker det best <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *