Bodyfitness,  Trening

Rumpe meg her og rumpe meg der :)

Mye snakk om rumper og rumpebilder på nettet, face og insta for tiden. Yes da – jeg har fokus på rumpemusklene jeg også, men da mest på å gi den utfordringer på trening.

Man kommer nok ikke unna rumpefokus i denne idretten her – bikinfitness eller bodyfitness. Når man i tillegg har bikket godt de 40 kommer ikke akkurat sprett rumpen og stram hud av seg selv heller kan man si. Dette er knallhard jobbing, men ikke umulig. Stuegulv øvelser hjelper noe, men er imidlertid ikke nok, sorry.

Av øvelser for rumpa og ben (det henger jo sammen :) bruker jeg blant annet følgende øvelser:

2. juledag 009

jul 030

reimer2

gul4

hiptrust

IMG_8837

IMG_8723

IMG_7106

image

(En mix av gamle og nyere bilder for de som er opptatt av formstatusen min ;) )

I tillegg gjør jeg sprintrelaterte spenstøvelser, med og uten vektbelastning, som spentshopp på gulvet, box jumps og høye kneløft i trapper.

IMG_7598

Ellers har jeg nå blitt kvitt halvparten av kiloene som må bort før konkurransene. Skulle ønske at jeg lå litt bedre ann, men her er det bare å ha fokus videre. Perioden jeg er inne i nå tillater INGEN slingring og utskeielser. Her må planen følges – ikke minst når det kommer til ben og rumpetreningen. Energien og optimismen er iallefall på plass.

God fredagskveld til dere, og tusen hjertelig takk for alle positive kommentarer, mailer, engasjement og likes i det siste!  Varmer mitt hjerte mer enn dere nok aner.

I morgen skal jeg gi dere oppskrift på fiberrike boller til lørdagskosen, så stay tuned :)

image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *