Hud og mote

Sånn jente issue på gang :)

OK, tror jeg må ha meg en tur til frisøren etter de bildene her ! hehe :) Ikke så praktisk akkurat så lenge det ikke er i en høy hestehale! Hestehalen har jo blitt mitt varemerke ser det ut til :)

image6

Har lenge sagt jeg skal klippe det når konkurransene er over, men nå kan jo det bli flere konkurranser enn først tiltenkt likevel, så ….. ;)

Gutta hjemme sier at jeg ikke får lov til å klippe meg så tror jeg må heller prøve å freshe opp det håret jeg har. Noen forslag? Striper, hairextension, klippe det kortere ala Tone Damli? Send meg gjerne linker til forslag i kommentarfeltet her og på facebook :) Kanskje det er en frisør i Bergen som leser dette som vil ha meg i stolen? Gi meg en lyd :)

Enn så lenge prøver jeg å fange håret i sommervinden i Bergen :) Ser det må få seg en skikkelig hårkur i helgen i alle fall :)

image7

image8

image9

image13

Nå er det andre hår på hodet som skal få trimme seg – hehe. Er å vei til Hanne for å fikse vippene mine. Vippeextension har i alle fall blitt en avhengighet for en aktiv dame som meg der minuttene teller.

Pst: skal legge ut oppskriften på de «pulver og søtstoff frie» proteinpannekakene, som jeg spiste til frokost i dag, når jeg kommer hjem :)

 

 

 

 

 

 

Del dette;

2 kommentarer

 • Nina

  Hei Evy!

  Det er så kult det du gjør nå! Og det inspirerer. Ikke at jeg har tenkt å begynne med fitness :-) Men nå lager jeg frokostblanding som jeg fant via link på din side – har aldri gjort det før, det lukter himmelsk og jeg gleder meg til i morgen tidlig! Og ingredienser til grønn smoothie er fordelt i porsjonsposer og lagt i fryseren, enkelt å greit når jeg skal ha det. Trening gjør jeg jo uansett, men kjekt å prøve noe nytt i matveien. Utrolig gøy å se at du får det til!

  mvh
  Nina

  • evytherese

   Hei Nina, tusen hjertelig takk for at du tar deg tid til å gi meg en så hyggelig – og like motiverende for meg – tilbakemelding! Håper våre veier krysses igjen, og at du har det riktig bra! God klem til deg <3

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *